شاید در گذشتهای نه چندان دور، راه اندازی وب سایت برای افراد نیاز به صرف هزینهی نسبتا زیاد و همینطور طی کردن مراحل سخت و پیچیدهای داشت اما با پیدایش سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) و فراگیر شدن استفاده از آنها امروزه راه اندازی وب سایت تنها به چند دقیقه وقت نیاز دارد. کافیست آخرین نسخه از یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا یا دروپال را دانلود کرده و بر روی هاست خود نصب کنید و به شروع فعالیت بپردازید.
اگر شما هم دچار سردرگمی برای انتخاب هاست مناسب شده اید پیشنهاد می شود تا انتهای این مقاله همراه ما باشید
اولین قدم در انتخاب هاست مناسب زبان برنامه نویسی سایت است . شما باید بدانید که زبان برنامه نویسی سایت شما چیست ؟ اگر از سیستمهای مدیریت محتوا استفاده میکنید، معمولا زبان برنامه نویسی سایت شما PHP است. به طور کلی اگر وب سایت شما با زبان برنامه نویسی PHP و بانک اطلاعاتی MySQL برنامه نویسی شده است بهترین انتخاب شما هاست لینوکس میباشد اما اگر از Asp.Net برای برنامه نویسی سایت خود استفاده کردهاید چارهای جز خرید هاست ویندوز ندارید. معمولا هاست ویندوز به دلیل نیاز به لایسنس برای نرم افزارهای مایکروسافت، کمی گرانتر از هاست لینوکس است.
گام دوم در انتخاب هاست توجه به حجم فایل ها و بانک های اطلاعاتی است . معمولا شرکتهای میزبانی وب، پلنهای مختلف و متنوعی برای ارائهی خدمات هاست در نظر میگیرند. این پلنها معمولا در میزان فضای هاست، پهنای باند، تعداد اکانت FTP، تعداد ساب دامین و… باهم متفاوت میباشند. برای اینکه بدانید کدام پلن برای شما مناسب است لازم است ابتدا حجم کلی فایلهای وب سایت خود را در نظر بگیرید و بر اساس آن پلن مد نظرتان را انتخاب کنید. البته این نکته را فراموش نکنید که عوامل دیگری مانند تعداد اکانت ایمیل مورد نیاز شما، پهنای باند مصرفی ماهانه و… را نیز در نظر بگیرید.در یوهاستینگ در صورتی که هاست شما نیاز به ارتقا داشته باشد میتوانید به راحتی آن را ارتقا داده و از امکانات بیشتری بهره برداری کنید.
در صورتی که در حال حاضر وب سایت شما تعداد بازدید کنندگان بالایی دارد و به طور مداوم مجبور به ارتقاء هاست خود هستید، توصیه میکنیم به فکر خرید سرور مجازی باشید زیرا منابع و امکانات بالاتری در اختیار شما قرار میدهد.
از نکات بالا که گذر کنیم یکی از مهم ترین معیار های انتخاب هاست پشتیبان گیری از سرویس هاست شماست در اصل گام سوم انتخاب هاست پشتیبان گیری است. در یوهاستینگ پشتیبان گیری از هاست های سی پنل به صورت روزانه انجام می شود و کاربر خود میتواند پشتیبان خود را بازگردانی کند و در هاست های ابری Direct Admin پشتیبان گیری از دیتابیس به صورت روزانه و full backup به صورت هفتگی می باشد.خود شما به عنوان مدیر سایت باید در فواصل زمانی مشخص از وب سایت خود بکاپ تهیه کنید تا در زمان بروز مشکل بتوانید بکاپ خود را بازگردانی کرده و سایت را به حالت قبل برگردانید اما اگر به هر دلیلی مانند فراموش کردن بکاپ گیری و ایجاد مشکل برای وب سایت، نیاز به بکاپ داشتید، سرویس دهنده باید بتواند آخرین نسخه بکاپ تهیه شده از هاست را در اختیار شما قرار دهد.
گام چهارم انتخاب هاست مناسب قیمت آن سرویس است اگر پلنهای خدمات هاستینگ شرکتهای مختلف را ببینید متوجه خواهید شد که قیمتها با یک اختلاف معقولی نسبت به یکدیگر متفاوت است اما برخی شرکتها یا اشخاص با قیمت بسیار کم و ناچیز به ارائهی خدمات میزبانی میپردازند که برای جبران هزینهها مجبور به فروش هاست بیش از ظرفیت سرور هستند و ناگفته پیداست که کیفیت خدمات ارائه شده توسط آنها بسیار پایین بوده و با قطعیها و مشکلات زیادی مواجه خواهید شد.
پنجمین گام در انتخاب مناسب پشتیبانی سرویس میزبان شماست .مهمترین موضوع هنگام انتخاب شرکت هاستینگ، پشتیبانی مناسب میباشد. وب سایت شما که حاصل زمان، هزینه و تلاش شبانه روزی شماست بر روی سرورهای آن شرکت قرار دارد و بنابراین در صورت بروز هرگونه مشکل سخت افزاری و نرم افزاری برای سرورها، شرکت هاستینگ شما باید بدون کمترین آسیبی به اطلاعات شما، در کوتاه ترین زمان ممکن مشکل را بررسی و رفع کند. فراموش نکنید صرف کمی هزینهی بیشتر و خرید از شرکتهای معتبر و شناخته شده در زمینهی میزبانی وب که خدمات پشتیبانی مناسب و ثابت شدهای دارند میتواند بسیار با ارزشتر از خرید هاست با قیمت ارزان از برخی افراد سودجو باشد.
پیشنهاد ما این است که در انتخاب هاست با کارشناسان ما مشورت کنید برای ارتباط با ما میتوانید به صفحه تماس با ما مراجعه کنید یا از پنل کاربری خود تیکت ارسال کنید
یک پاسخ
بسیار عالی و کامل بود
با تشکر